Ecaterina Andronescu va fi susținută pentru șefia PSD București

ecaterina-andronescu-dcnews (3)_309x206
ecaterina-andronescu-dcnews (3)_309x206

Organizația PSD a Sectorului 3 va susține candidatura senatorului Ecaterina Andronescu pentru președinția organizației PSD București.

Alegerile de duminică de la PSD Sector 3  a votat în unanimitate şi pentru susţinerea lui Robert Negoiţă pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD, a senatorului Ecaterina Andronescu pentru funcţia de preşedinte PSD Bucureşti şi a lui Victor Ponta pentru președinţia partidului la următorul Congres al PSD.

"PSD sector 3, începând din 2012, este o locomotivă pentru că la alegerile locale a luat mai multe voturi la Consiliul Local decât la Consiliul General. PSD sector 3 este o locomotivă a USL", a spus Robert Negoiţă.

 Preşedintele PSD, Victor Ponta, a trimis un mesaj prin care şi-a exprimat aprecierea faţă de organizaţia PSD sector 3, precizând că reprezintă un model de succes.

 "Sunt mândru de organizaţia PSD sector 3, de Robert Negoiţă, de cei care sunt acolo şi aţi reuşit să dovediţi că nu există un sector în Bucureşti în care PSD nu poate să câştige. Aţi dovedit partidului că sunteţi o echipă hotărâtă cu un lider puternic, care a câştigat acolo unde foarte puţini ne dădeau şanse", a spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel