EXCLUSIV  Ecaterina Andronescu, scrisoare PSD. Daniel Băluță: O plasează într-o situație delicată

Daniel Baluta, primar Sectorul 4
Daniel Baluta, primar Sectorul 4

Ecaterina Andronescu a transmis o scrisoare deschisă membrilor PSD în care cere demisia președintelui partidului Liviu Dragnea și schimbarea Guvernului Dăncilă pentru a nu pierde guvernarea. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a afirmat, exclusiv, pentru DCNews că declarațiile făcute o clasează pe Andronescu într-o situație delicată.

Ca urmare a scrisorii deschise a doamnei senator Ecaterina Andonescu, intitulată „S.O.S. PSD", conducerea filialei PSD Sector 4 face următoarele precizări:

Doamna senator Ecaterina Andronescu este unul dintre membrii cu notorietate din rândurile PSD și cu siguranță știe că orice propunere sau idee referitoare la partid se discută și se analizează, în principal, prin intermediul forurilor statutare ale partidului, în mod democratic.

Reacțiile publice, fie că sunt pe paginile de socializare ori prin intermediul mass-media o plasează pe doamna senator Andronescu cel puțin într-o situație delicată, de neînțeles și în opoziție cu propriul său partid. Este o situație neelegantă pentru un om politic, cu o vastă experiență ca a domniei sale. Viața și regulile democrației ne învață că, în momentul în care nu ne mai identificăm cu o formațiune politică, avem liberul arbitru care ne dictează alegerile pe care le avem de făcut, iar experiența politică nu creează disensiuni în partidul care te-a propulsat în vârful politicii românești.

PSD este un partid mare și, evident, pot apărea disensiuni. Ca orice formațiune politică și în PSD sunt multe lucruri ce pot fi perfectate, iar fără dialog nu este posibilă o comunicare.

Pe această cale, membrii PSD Sector 4 își exprimă speranța că doamna senator Ecaterina Andronescu va găsi calea către un dialog responsabil alături de forurile de conducere ale partidului., a declarat Daniel Băluță, în exclusivitate, pentru DCNews.

Vezi și: Ecaterina Andronescu - Liviu Pop, dispută, în direct, la România TV: Mă dor. Chiar mă simt jignită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel