EXCLUSIV  Ecaterina Andronescu recunoaște întâlnirile cu Dinu Pescariu: Cum să neg lucrul ăsta?

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a făcut precizări, pentru DCNews, despre întâlnirile avute cu Dinu Pescariu. 

Din declarația de miercuri de la DNA, s-a înțeles că Ecaterina Andronescu a afirmat că nu s-a întâlnit cu Dinu Pescariu, ci îl cunoaște din presă. 

Astăzi, Dinu Pescariu a contrazis afirmația: ”Mă miră treaba asta, fiindcă noi ne-am întâlnit şi în 2001, când am semnat primul contract, şi în 2009, când am discutat despre prelungirea celui de-al doilea contract. E drept, dânsa fiind ministru, probabil avea lucruri mai importante pe cap şi se poate ca anumite lucruri să fi trecut în planul doi. Dar, cu siguranţă, nu poate să nege că ne-am întâlnit şi că am discutat”. 

DCNews a contactat-o pe Ecaterina Andronescu. Senatoarea PSD a afirmat: ”Am văzut și eu în presă, dar este un neadevăr. Eu nu am spus lucrul ăsta. Evident că m-am întâlnit cu Dinu Pescariu, cum să neg lucrul ăsta? Cum să-l neg? Este o chestiune preluată greșit de presă. Sau eu nu am fost suficient de explicită sau de clară în ce am spus.”. 

[citeste si]

”Evident că l-am cunoscut pe dl Pescariu. Întâi din presă. Am aflat despre existența domniei sale întâi din presă, că era sportiv” a mai precizat social-democrata. 

Ecaterina Andronescu a afirmat, pentru DCNews, întrebată despre întâlnirile din 2001 și 2009: ”Sigur că da, rezultă din declarația mea”. 

”În 2009, i-am spus că nu se poate prelungi contractul.” a mai precizat Ecaterina Andronescu. Încă o dată, senatoarea PSD a subliniat că ”acesta este adevărul, nu am negat așa ceva, nu știu cum a preluat presa”. 

”Poate întrebarea am înțeles-o dacă m-am întâlnit cu dl Pescariu ieri, iar răspunsul a fost că nu m-am întâlnit”, a mai punctat Ecaterina Andronescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel