Ecaterina Andronescu, mesaj după anunțul lui Cătălin Ivan

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Vicepreşedintele social-democrat Ecaterina Andronescu i-a îndemnat vineri pe cei care "gândesc proiecte politice" în interiorul PSD să dea dovadă de înţelepciune şi să pună pe primul loc angajamentele pe care partidul şi le-a luat. 

Precizările acesteia vin după ce europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat pe Facebook că se lucrează la un nou proiect politic pentru partid. 

"Poate să existe o nemulţumire într-o parte sau alta, într-un moment sau altul. Eu i-aş îndemna la înţelepciune pe toţi cei care gândesc asemenea proiecte. PSD nu este doar un partid care are nişte oameni, PSD are nişte angajamente faţă de ţară, pe care cred că este obligat să le respecte. Prioritatea PSD nu este să bandajeze rănile celor nemulţumiţi, ci să respecte angajamentele pe care şi le-a luat", a declarat pentru AGERPRES Ecaterina Andronescu. 

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat, vineri, pe Facebook, că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD în interiorul partidului, menţionând că este important să existe o dezbatere internă. 

"Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluţie în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune şi de direcţie din ultimul timp. (...) Foarte curând vom prezenta public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noştri, membri ai PSD. Vom analiza atunci câte din propunerile noastre vor fi bune şi câte nu. Important e să avem o dezbatere internă nu despre cum întărim puterea unei persoane în partid, în niciun caz despre cum să-i apărăm pe unii să nu ajungă în faţa instanţei sau cum să-i ajutăm să se îmbogăţească mai uşor din banii publici, ci despre cum trebuie să arate un partid de stânga curat, modern, european, credibil", a arătat Cătălin Ivan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel