EXCLUSIV  Ecaterina Andronescu - Liviu Dragnea, CONTROVERSĂ. Borza: Chestiune personală

Scutaru Cristina / 01 feb 2018 / 12:09 Salveaza PDF Comentarii

Ecaterina Andronescu a fost înlăturată din fruntea Comisiei de Învățământ din Senat. Ea a fost înlocuită cu Liviu Pop.  Înainte de vot, le-a fost dat social-democraților semnalul de susținere a acestuia.

Întrebată dacă are ceva de reproșat președintelui PSD, Liviu Dragnea, care ar fi luat decizia schimbării sale, Ecaterina Andronescu a răspuns: "M-aș fi așteptat să o explice".

În plus, Ecaterina Andronescu nu a fost susținută, din punct de vedere politic, pentru a ocupa funcția de ministru al Educației.

Deputatul independent Remus Borza, joi, în studioul DCNews, la emisiunea ”Borza Analytica”, a spus că se poate discuta despre o chestiune personală între Ecaterina Andronescu și Liviu Dragnea.

[citeste si]

"Mi se pare o mare nedreptate ce a pățit Ecaterina Andronescu. Indiscutabil... Comparativ cu rectorul Popa, are o altă anvergură, un alt background profesional. Nu doar că nu a fost susținută pentru portofoliul Educației, dar ieri a fost mazilită și de la președinția Comisiei de Învățământ din Senat. Acest lucru arată o chestiune personală între Liviu Dragnea și Ecaterina Andronescu. (...) Dumneai era mult mai calificată să ocupe portofoliul de la Educație în locul lui Valentin Popa", a spus Remus Borza.

Iată răspunsul integral:

 

VEZI AICI interviul


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28