EXCLUSIV  Ecaterina Andronescu - Liviu Dragnea, CONTROVERSĂ. Borza: Chestiune personală

Ecaterina Andronescu a fost înlăturată din fruntea Comisiei de Învățământ din Senat. Ea a fost înlocuită cu Liviu Pop.  Înainte de vot, le-a fost dat social-democraților semnalul de susținere a acestuia.

Întrebată dacă are ceva de reproșat președintelui PSD, Liviu Dragnea, care ar fi luat decizia schimbării sale, Ecaterina Andronescu a răspuns: "M-aș fi așteptat să o explice".

În plus, Ecaterina Andronescu nu a fost susținută, din punct de vedere politic, pentru a ocupa funcția de ministru al Educației.

Deputatul independent Remus Borza, joi, în studioul DCNews, la emisiunea ”Borza Analytica”, a spus că se poate discuta despre o chestiune personală între Ecaterina Andronescu și Liviu Dragnea.

[citeste si]

"Mi se pare o mare nedreptate ce a pățit Ecaterina Andronescu. Indiscutabil... Comparativ cu rectorul Popa, are o altă anvergură, un alt background profesional. Nu doar că nu a fost susținută pentru portofoliul Educației, dar ieri a fost mazilită și de la președinția Comisiei de Învățământ din Senat. Acest lucru arată o chestiune personală între Liviu Dragnea și Ecaterina Andronescu. (...) Dumneai era mult mai calificată să ocupe portofoliul de la Educație în locul lui Valentin Popa", a spus Remus Borza.

Iată răspunsul integral:

VEZI AICI interviul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel