Ecaterina Andronescu: Ioan Rus nu este arogant. Nu acesta este Ioan Rus, nici PSD

Vicepreședinta și senatoarea PSD Ecaterina Andronescu și-a cerut scuze pentru afirmația lui Ioan Rus și a precizat că fostul ministrul al Transporturilor a făcut o greșeală de exprimare, intenția sa fiind să-i cheme pe români înapoi în țară. 

"Nu este arogant domnul Rus, nu ştiu ce s-a întâmplat, l-a luat gura pe dinainte, a vrut să fie nu știu cum în exprimare, cert este că a reușit un lucru extraordinar de urât și nu cred că este bine să se supere toată lume. Cât îl cunosc, n-aş spune că asta e natura lui, de a jigni oamenii, de a-i pune într-o situație, de le adresa expresii licenţioase, mai degrabă cred că l-a luat gura pe dinainte şi încercat să explice că mai bine oamenii s-ar întoarce în ţară pentru derapajele care apar", a spus senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, joi, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Vicepreşedinta PSD a prezentat scuze românilor, precizând că "e o situație extrem de neplăcută, sper să trecem peste acest moment, pentru că nu acesta este nici Ioan Rus, nici PSD". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel