Ecaterina Andronescu, ”INTERZISĂ” în Pro România: Votați moțiunea și, apoi, dați-vă demisia din Parlament!

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Gabriel Ispas, coordonator Pro România Sector 4, a spus că Ecaterina Andronescu nu are ce căuta în partidul condus de Victor Ponta.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, vineri, la RFI, întrebată dacă se gândeşte să plece la Pro România, că ”niciodată nu e bine să spui niciodată".

”Comentariu la raspunsul formulat la o posibilitate inexistenta: Am asistat azi, cu surprindere, la o noua iesire publica, in registrul deja obisnuit al doamnei Ecaterina Andronescu! Fostul ministru al educatiei, senator de Bucuresti, spune ca e bine sa nu spui niciodata... niciodata!(cu referire la o posibila trecere la Pro Romania).

Ei bine, doamna senator, noi va spunem ca locul dumneavoastra nu e alaturi de noi in PRO Romania!


Ati fost ministru de multe ori, ati avut o cariera academica si politica de prim rang. Ati facut lucruri bune, ati gresit mult, ati luat decizii bazate doar pe instinctul dumneavoastra. De fiecare data ati avut o explicatie pe care noi am incercat sa o intelegem! Ati avut un moment de mare virtuozitate, atunci cand in august 2018 v-ati delimitat de demersurile de inabusire a protestului din Piata Victoriei! V-am admirat, pana in momentul in care am inteles ca era doar o ridicare a mizei negocierilor cu dl Dragnea! Cand ati acceptat sa reveniti in guvern, v-ati consumat ultima picatura de credibilitate!


Pentru noi a fost destul! Iar pentru dumneavoastra ar fi momentul in care sa faceti doua ultime gesturi de onoare: votati motiunea si, apoi, dati-va demisia din Parlament!


Poate in acest fel, in viitor se va vorbi despre omul politic Ecaterina Andronescu! Altfel, veti ramane cu pecetea "garantiei" si cu finalul din epoca Dragnea!


Noi, cei din Pro Romania ne uitam la viitor! Dumneavoastra, prin propriile orgolii si erori, ati decis sa ramaneti in trecut!


Cu tristete,


In numele meu si al colegilor care cred in educatie” a scris Gabriel Liviu Ispas, fost secretar de stat în Educație, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel