Ecaterina Andronescu, în lacrimi la Antena 3: Mă scoate dintr-o stare de normalitate

Cu lacrimi în ochi, Ecaterina Andronescu, fost ministru, a spus că momentele în care a fost numită "penală" au fost extrem de dureroase.

"Cine îmi dă mie înapoi frământările prin care am trecut sau când treci pe lângă cineva și îți spune: 'uite-o și pe penala asta!' Totul după o carieră pe care mi-am făcut-o astfel încât nimeni să nu aibă ce să îmi poată reproșa. Nu vreau să îmi mai aduc aminte pentru că simpla amintire mă scoate dintr-o stare de normalitate. Vreau să cred că a fost un vis urât din care m-am trezit. Nu a fost real.

A fost un moment foarte delicat. Mă duceam în fața studenților și mă gândeam oare câți dintre studenții mei ar putea să creadă așa ceva? Am avut noroc că atmosfera de la școală a fost extraordinară. Nu am cum să nu le fiu recunoscătoare colegilor și studenților mei pentru modul în care m-au văzut întotdeauna", a zis Ecaterina Andronescu la Antena 3, în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

[citeste si]

Direcția Națională Anticorupție a clasat acuzațiile care o vizau pe Ecaterina Andronescu în legătură cu dosarul Microsoft.

VEZI ȘI: Ecaterina Andronescu, despre Daniel Zamfir: Sper să nu îi fac rău prin ce am zis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel