Ecaterina Andronescu, împiedicată să-și depună la timp candidatura

Anca Murgoci / 16 oct 2015 / 19:28 Salveaza PDF Comentarii

Ecaterina Andronescu a spus că și-a depus cu întârziere candidatura pentru funcția de vicepreședinte al PSD din cauza unui examen pe care l-a avut la Universitate. Ea a punctat că derogarea a fost aprobată de Comitetul Executiv al social-democraților.

"Am avut un examen de intrare în Universitate pentru doi tineri. Examenul are probă scrisă, probă orală și probă practică. S-a terminat (n.r. — examenul) la 12,15 și într-un sfert de oră am ajuns la sediu (n.r. — sediul PSD). Asta a fost. I-am spus dlui președinte.

L-am anunțat că o să întârzii înainte de a se termina examenul. Eram președinte și nu puteam pleca înainte de finalizarea examenului. Și aici președintele a cerut Comitetului Executiv și Comitetul Executiv a aprobat", a afirmat Ecaterina Andronescu după ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Întrebată de ce a candidat pentru funcția de vicepreședinte PSD și nu pentru cea de președinte executiv, Andronescu a spus: "Fiecare om stă, se uită, se gândește și ia o decizie. Asta a fost decizia mea", scrie Agerpres.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26