Ecaterina Andronescu, excludere. Pieleanu, informații de la CEX-ul PSD

 Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la Antena 3 că, pe baza informațiilor de care dispune din interiorul PSD,  Ecaterina Andronescu nu va fi exclusă din partid la întrunirea Comitetului Executiv de la sfârșitul acestei luni.  

Pieleanu spune că nici nu va fi vorba despre o propunere de demitere a premierului Viorica Dăncilă, dar că se va discuta despre direcția partidului. "Nu se va cere demisia primului ministru Dăncilă, nici nu e momentul pentru așa ceva. Va fi probabil o discuție despre direcția în care se îndreaptă PSD-ul pentru că nu se mai știe nici ideologic, nici din alte puncte de vedere. Nu se vor întâmpla lucruri extraordinare!, a zis Pieleanu.

Sociologul a declarat că nu va fi penalizată Ecaterina Andronescu pentru declarațiile recente prin care a cerut demisia liderului PSD Liviu Dragnea. "Doamna Andronescu nu va fi exclusă. Până la urmă, este principalul comunicator al partidului. Și cred că ea și-a câștigat dreptul la opinie acum la final de carieră. Și până la urmă a avut o opinie digerabilă", a apreciat Pieleanu.

A cerut demisii

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a cerut, marți, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea. De asemenea, Andronescu spune că Guvernul Dăncilă trebuie schimbat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel