Ecaterina Andronescu, cel mai mare număr de voturi din țară

 Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a câștigat colegiul pentru Senat din Capitală cu cel mai mare număr de voturi din țară.

 Ecaterina Andronescu obține o victorie zdrobitoare  în  Colegiul 6 Senat, din Sectorul 3. Ministrul Educației a întrunit 51.500 de voturi, respectiv 68 la sută din sufragii, reprezebntând cel mai mare număr de voturi cu care este adjudecat un colegiu din țară.

"Am votat pentru o stare de normalitate şi când spun asta, înţeleg o Românie care să se dezvolte normal, potrivit resurselor umane şi materiale pe care le are, o Românie în care să nu mai fie înşelate aşteptările oamenilor, o Românie în care copiii să se ducă la şcoală cu drag şi bucurie şi în care părinţii să fie mulţumiţi de ceea ce se întâmplă cu copiii la şcoală, o Românie în care să nu mai fie relaţii atât de contondente între oameni şi diferitele categorii sociale", a spus Andronescu, duminică, după ieșirea de la urne.

 Ea a afirmat că se aşteaptă că aceia care vor câştiga alegerile parlamentare de duminică să nu înşele aşteptările oamenilor. "Aştept ca cei care vor câştiga alegerile să nu înşele aşteptările oamenilor, adică să facă ceea ce au promis, să creeze locuri de muncă, să aducă sănătatea şi educaţia într-o altă stare decât sunt acum şi să facă în aşa fel ca bunăstarea să crească şi să nu mai fie sărăcie", a subliniat Ecaterina Andronescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel