EBa: sunt născută la Constanța și am iubit delfinii. Vezi cum îi protejează

Europarlamentarul Elena Băsescu este deosebit de activă la Bruxelles. Ea obișnuiește să atace teme cât mai diverse, de la drepturile omului la politicile sociale. Ultima declarație scrisă de EBa este despre...delfini. EBa a lansat declarația împreună cu alți patru europarlamentari : Andrey Kovatchev (EPP, Bulgaria), Kristian Vigenin (S&D, Bulgaria), Chris Davies (ALDE, UK) si Isabella Lövin (Verzi, Suedia).

Evident, pe interent au început deja să circule glume care pun în legătură această declarație cu scandalul de acum trei săptămâni din PDL. Vasile Blaga este citat spunându-i Elenei Udrea: ”Ți-ai pus toți delfinii în funcții!”.

"Am fost foarte impresionata de stirile despre sutele de delfini care au esuat in ultima perioada pe litoralul Marii Negre, își susține Elena Băsescu poziția. . Trebuie sa facem ceva inainte sa fie prea tarziu, pentru ca numarul delfinilor din Marea Neagra a scazut drastic in ultimii ani. Ei sunt de multe ori victimele metodelor si    practicilor de pescuit (prinzandu-se accidental in plase) si ale pescuitului ilegal, dar si ale poluarii".

Dacă obtine semnăturile necesare (cel putin jumătate dintre membrii PE), Declarația scrisă nr. 23 va deveni o poziție oficială a Parlamentului European. Ea va trebui, astfel, să fie luată în considerare de Statele Membre, Consiliu și Comisie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel