EBa: Ponta vorbeşte la Chişinău despre ceva ce nu a existat

Elena-Băsescu--500x281
Elena-Băsescu--500x281

Elena Băsescu îl critică pe Victor Ponta. Ea susține că premierul nu cunoaște situația de la Chișinău și vorbește despre lucruri  care nu au existat, adică despre un studio TVR la Chișinău. 

Victor Ponta a declarat că "Este vorba de redeschiderea televiziunii publice româneşti, a emisiei. TVR 1 a avut un studio la Chişinău care s-a închis în perioada în care Partidul Comunist a fost la putere, iar acum acesta este unul dintre punctele cele mai importante pe ordinea de zi, pentru a redeschide transmisia efectivă a TVR la Chişinău".

Elena Băsescu a scris, pe pagina de Facebook, că "Ponta demonstrează în fiecare zi că nu cunoaşte nimic din ceea ce spune. Nu ştie nici el, dar nici consilierii lui nu ştiu, că TVR n-a avut niciodată studio la Chişinău!! Televiziunea Romană a fost retransmisă în Republica Moldova pe o frecvenţă terestră pe care regimul comunist a închis-o abuziv şi a interzis ca TVR să mai revină la est de Prut!! Sper că această situaţie, care oricum depinde doar de Guvernul de la Chişinău şi nu de România, aşa cum greşit crede premierul, să se rezolve cât mai curând, pentru că este în interesul tuturor ca Televiziunea Romană să fie vizionată de către toţi românii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel