EBa îl atacă pe Ponta: Curată măsură socialistă, n-am ce zice!

elena-basescu-eba-ghimpele
elena-basescu-eba-ghimpele

Elena Băsescu a scris, miercuri, pe blogul personal, că Victor Ponta susține reducerea TVA-ului pentru produsele bio cu scopul de a-i oferi temă de campanie soției sale. 

"Am văzut cu foarte mare surprindere că PSD, prin Victor Ponta şi nevasta sa, a decis să susţină ideea reducerii TVA-ului la produsele alimentare bio", a scris EBa.

Propunerea ar face mai mult rău

Fiica președintelui susține că "propunerea, dacă ar fi pusă în practică, ar face mai mult rău decât bine pentru majoritatea românilor". Ea argumentează că va creşte preţul alimentelor pentru cetaţenii de rând, România, având un TVA de 9%, va deveni mai degrabă o piaţă de desfacere pentru aceste produse, s-ar construi un sistem discriminatoriu pentru cei care investesc în agricultura tradiţională, argumentul privind sănătatea acestor produse este construit artificial, vor apărea foarte multe produse falsificate.

Reducerea pentru produse alimentare "extrem de scumpe pentru care militează soţia Premierului"

Elena Băsescu a subliniat că "dacă tot se merge pe ideea reducerii TVA-ului la alimente, o măsură altfel foarte bună cu un potenţial social uriaş, această scădere trebuie aplicată tuturor produselor alimentare, nu numai celor extrem de scumpe pentru care militează soţia Premierului!".

Temă de campanie

Fiica președintelui a continuat că "ar fi de preferat ca Premierul României să nu impună decizii economice de o asemenea însemnătate doar pentru a-i oferi o temă de campanie soţiei sale, care, din cauza evenimentelor din ultima perioadă, evită să se mai exprime public pe subiectele ei preferate: respingerea proiectului Roşia Montană si protejarea câinilor maidanezi. Ştie toată lumea că îşi permit să cumpere roşii bio cu 20 de lei sau zahăr bio cu 25 de lei, nu trebuie să-i oblige şi pe ceilalţi români să se comporte la fel – pentru că nu au de unde.".

"Ca şi constatare de final: curată măsură socialistă, n-am ce zice!", a conchis EBa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel