EBa: "Dacă nu votăm, riscăm să fim toți scuipați". Pe cine a pus ștampila și de ce

Foto: Facebook Elena Băsescu
Foto: Facebook Elena Băsescu

Fiica cea mică a președintelui, Elena Băsescu, care nu mai participă la alegerile europarlamentare, a transmis un mesaj după ce președintele Traian Băsescu a fost scuipat. 

"Incidentul de la Constanţa arată până unde poate ajunge mizeria morală a unui partid de infractori, hoţi, corupţi, incompetenţi şi oameni fără Dumnezeu aşa cum sunt cei de la PSD", a scris Elena Băsescu, pe contul său de Facebook. 

Fiica cea mică a președintelui a adăugat că "de aceea, e important să veniţi toţi şi să votaţi împotriva acestui cancer care riscă să se împrăştie peste România, altfel vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă. Votul reprezintă deja o chestiune de supravieţuire". 

VEZI și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu

Fiica președintelui s-a prezentat, de dimineață, la vot. Ea a scris, tot pe pagina de socializare: "Am fost de dimineață şi am votat pentru viitorul copilului meu, pentru toate lucrurile în care cred: o ţară cu o Justiţie independentă, cu un stat de drept funcţional, cu oportunităţi şi şanse pentru toţi românii şi ideea generală de mai bine pentru noi toţi, locuri de munca pentru tineri. Este dreptul şi datoria fiecăruia dintre noi de a ne alege viitorul! Aşa că mergeţi la vot şi puneţi ştampila pe ‪‎PMP‬". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel