PMP, răspuns pentru EBA, după atacul la Elena Udrea

Elena Băsescu este atacată din tabăra Elenei Udrea, după ce a acuzat-o pe președinta PMP de sabotaj în ceea ce privește strângerea de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la alegerile prezidențiale 2014. 

Într-o declarație de presă la sediul PMP, Ştefan Vlaston a infirmat varianta vehiculată de Elena Băsescu, potrivit căreia preşedintele partidului, Elena Udrea, ar fi interzis liderilor de organizaţii să strângă semnături pentru candidatura lui Diaconescu.

"Nu există absolut nicio informaţie şi eu fiind membru în conducerea partidului nu am niciun fel de element care să mă ducă la această concluzie, că Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături. Nu ştiu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu, dar vă spun în mod cert că nimic nu este adevărat în această poveste", a afirmat vicepreşedintele PMP.

Vlaston a infirmat că la nivelul conducerii PMP s-ar fi discutat despre eventualitatea ca în cursa prezidenţială să intre Elena Udrea.

EBA sare la gâtul Elenei Udrea: o acuză de sabotaj

"Suntem într-o întâlnire informală. Nu este o decizie instituţională a partidului nici într-un sens, nici în altul, pentru că nu cred că problema se va pune în felul acesta. Nu discutăm în momentul de faţă schimbarea candidatului partidului", a afirmat vicepreşedintele PMP.

Ştefan Vlaston a precizat că se au în vedere consultări inclusiv cu preşedintele Traian Băsescu înaintea Colegiului Director din data de 19 august.

Întrebat în ce cadru se desfăşoară aceste consultări, Vlaston a spus: "Preşedintele partidului, doamna Elena Udrea, dă un telefon pentru o audienţă sau într-un alt cadru. Cred că s-a întâmplat şi până acum. Nu sunt la curent pentru că, vă spun, sunt doar de două luni vicepreşedinte la partid. Ne-am consultat tot timpul cu domnia sa şi noi cu dânsul şi domnia sa cu noi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel