EBa, atac la Blaga, după plecarea lui Stănișoară din PDL

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a comentat ironic pe Twitter trecerea deputatului Mihai Stănișoară de la PDL la PNL, cu mai puțin de o lună înainte de Convenția democrat-liberalilor, planificată pentru data de 23 martie.

"Din ciclul "Unificatorul": azi domnul Vasile Blaga rămâne și fără prim-vicele pe care l-a impus în fruntea PDL", a scris, miercuri, pe Twitter, Elena Băsescu, aluzie la declarația de săptămâna trecută a liderului PDL, Vasile Blaga, după depunerea moţiunii sale pentru Convenţia partidului din 23 martie,  în care acesta susținea că a fost şi va fi un preşedinte care uneşte şi nu dezbină.

Mihai Stănişoară, care conducea organizaţia judeţeană din Mehedinţi a PDL, era liderul grupului PDL la Camera Deputaților, dar şi prim-vicepreşedinte al democrat-liberalilor, ales la Convenţia PDL din iunie 2012.

De altfel, mezina președintelui Traian Băsescu nu este o susținătoare a lui Vasile Blaga la șefia PDL, ci a Elenei Udrea. Elena Băsescu declara la reuniunea CNC al PDL că se “simte nevoia unei schimbări de generații”, nu numai la nivelul conducerii partidului, ci și la nivelul europarlamentarilor democrat-liberali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel