E oficial. Dinamo-Barcelona se joacă pe 11 august

FC Barcelona a anunțat astăzi pe site-ul oficial că partida contra lui Dinamo se va juca pe 11 august, la București. Astfel, suporterii români vor avea în sfârșit ocazia să-l vadă pe argentinianul Messi, după ce amicalul cu Argentina de anul trecut a fost anulat în ultimul moment.

Autor: Luiza Chiroiu

O delegație a clubului Dinamo s-a întâlnit la Barcelona cu vicepreședintele economic al catalanilor, Javier Faus, pentru a definitiva amicalul pe care clubul bucureștean urmează să-l dispute împotriva vicecampioanei Spaniei. Delegația dinamoviștilor a fost formată din Mircea Copaci, director comercial, Mihai Craiu de la Consulta International şi Adrian Thiess, de la Thiess Holding și condusă de către acționarul Nicolae Badea.

Datele meciului au fost deja stabilite. Amicalul se va juca sâmbătă, pe 11 august, de la ora 20:15, pe Arena Națională.

Dacă la noi în acel weekend ar trebui să se desfășoare etapa a patra a Ligii I, pentru FC Barcelona, amicalul de la București reprezintă ultimul meci de pregătire înaintea debutului din Primera Division.

Amicalul cu formaţia roş-albă e ultimul confirmat, din seria partidelor de verificare pe care catalanii le dispută în această vară. Turul de forţă începe la Hamburg (24 iulie) şi continuă în Tanger (28 iulie), la Paris (4 august), la Goteborg (8 august) şi se încheie la Bucureşti (11 augus

FC Barcelona a mai jucat în România de două ori, împotriva Stelei, în 1971 și 1977, în cupele europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel