EXCLUSIV  E izolată Șoșoacă în AUR? Târziu: Încă are IMPRESIA. Strategie de branding personal

Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook
Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook

Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, a făcut mai multe precizări despre senatorul Diana Şoşoacă şi despre declaraţiile controversate pe care aceasta le face uneori. 

"Nu e niciun fel de relaţie răcită, eu am o relaţie foarte bună cu dna Diana Şoşoacă. Este foarte bine pregătită pe domeniul juridic, are o minte brici şi, după cum s-a văzut, discursul foarte bun. Sigur, dna Şoşoacă încearcă să răspundă permanent, prin prestaţia publică, aşteptărilor electoratului pe care îl consideră în dreptul dânsei. Dânsa a venit ca o propunere din partea altui partid cu care am avut o înţelegere electorală şi probabil încă are impresia că a obţinut acest mandat cu ajutorul unui electorat care este diferit de al nostru, şi de aceea încearcă să dea nişte mesaje speciale. Nu mi se pare greşit. Este o strategie de branding personal foarte interesantă. Nu suntem în nicio coliziune, am făcut câteva lucruri foarte bune în Senat cu ajutorul Dianei Şoşoacă. În Parlament, este un om de partid foarte disciplinat şi la locul lui şi şi-a câştigat şi respectul colegilor din alte partide. 

Că în piaţa publică are o altfel de atitudine, care unora le place, unora nu... ", a declarat Claudiu Târziu în exclusivitate pentru DC NEWS TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel