E exclus ca liberalii să câştige Primăria Capitalei, afirmă Traian Băsescu

Traian Băsescu a afirmat, joi, la România TV,  că Mișcarea Populară nu are mari şanse în alegeri şi spune că "stânga" nu are cum să piardă primăriile. Traian Băsescu a apreciat că liberalii nu au nicio şansă la Primăria Capitalei cu Ludovic Orban candidat.

"E exclus ca liberalii să câştige Primăria Capitalei, dacă merg aşa cum sunt acum: cu Orban şi cu steagul Brătienilor în frunte. Aşa cum sunt lucrurile acum - şi am văzut şi disputa Gorghiu cu Predoiu - stânga câştigă tot Bucureştiul. Eu am pe cine pune să stea la masă, dacă eu nu pot sta la masă îl am pe Tomac. Mi-e greu, dar ca om politic realizez că stânga nu are cum să piardă", a declarat Traian Băsescu la România TV.

"Liberalii au plecat de la guvernare de fraieri. A fost un pas tactic bine gândit de Ponta, sigur, sacrificând partidul. Dar pentru el, personal, a fost un pas bun. Însă, revenind la dreapta, aşa cum este acum şi în ceea ce mă priveşte, nu ştiu dacă am tentaţia unor iniţiative. E cam devreme să ne gândim la o victorie la Primăria Capitalei. Obiectivul meu e ca PMP să obţină 10-12%", a adăugat fostul preşedinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel