Duster Army, cu turelă și mitralieră, se pregătește de război

duster mitraliera
duster mitraliera

 A făcut senzație la parada de 1 Decembrie, iar acum constructorul de la Mioveni vine cu detalii despre Dusterul dotat cu mitralieră. 

Dacia și MApN s-au aliat pentru a construi un model de Duster special pentru Armata Româna.

Duster Army are sisteme de protecție speciale, vedere pe timp de noapte și o mitralieră automată de 7.62 milimetri preluată de la un tanc din dotarea Forțelor Terestre. Platforma a fost îmbunătățită cu piese din aluminiu și întarită cu scuturi de protectie pentru a rezista pe orice tip de suprafață.

Duster Army mai este dotat cu  cameră termală, sistem de telemetrie pe timp de noapte cu laser și sistem de iluminat cu infra-roșu, iar  farurile și stopurile pot fi acoperite, ele fiind vizibile doar cu ajutorul unor ochelari speciali.

Noul Duster pentru armată poate să tragă în inamici în timpul mersului şi este greu de prins într-o ambuscadă. Turela se roteşte 360 de grade.

Motorizarea maşinii militare nu este diferită faţă de modelele obişnuite. Motorul are capacitatea de 1.600 de centimetri cubi şi funcţionează cu motorină, scrie digi 24.

 Există câteva deosebiri între cele două autoturisme: un troliu și protecții ce se atașeaza farurilor, astfel încât, în timpul unor misiuni armate, mașina să nu fie observată de la distanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel