Durbacă - Gerea, conflict: Următorul va fi Dragnea!

Andrei Gerea
Andrei Gerea

Eugen Durbacă, deputat Pro România, îi dă o replică dură lui Andrei Gerea, deputat ALDE. 

”Oricât de mult l-ar durea adevărul pe fostul coleg Andrei Gerea, acesta nu poate fi negat: Călin Popescu Tăriceanu este un om lipsit de orice fel de scupule! I-a trădat pe toți cei alături de care a fost în politica, iar următorul este Liviu Dragnea. Pentru a-și urmari interesele de mărire, nu va ezita să-l arunce peste bord pe Liviu Dragnea (nu că acesta din urmă nu ar merita o pauză).

”Câinele moare de drum lung”

(...) Domnul Gerea ar trebui să-și vadă de treaba dânsului, (...) și să fie mai puțin precupat de alții și de cariera lor politică. Analizand declarația dânsului de astăzi și patosul pe care-l pune în ea, îmi vine în minte o veche zicală românească - "cainele moare de drum lung...". I-aș mai sugera, pe aceasta cale, domnului Gerea să nu mai fie atât de sigur de majoritatea care-l protejează și îi protejează și trepadușii. Nu de alta, dar s-ar putea să aibă surprize majore în viitorul apropiat!

Și apropo de ceea ce spunea Daniel Constantin, acesta are dreptate – toți oamenii politici care au lucrat cu Călin Popescu Tăriceanu știu că este cel mai lipsit de caracter lider politic pe care l-a avut România. O știe și el!” a declarat Eugen Durbacă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel