După plată și răsplată! Sponsori ai campaniei PNL, funcții în Guvernul Orban

Daniela Nicolescu, numită secretar de stat la Ministerul Economiei, și fiul său, Radu, desemnat consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului Ludovic Orban, în urmă cu trei săptămâni, ar fi finanțat campania de la prezidențiale a PNL de pe Facebook.

Cei doi au înființat, în 2008, firma de IT Etis Design, care ar fi fost unul dintre sponsorii campaniei prezidențiale a PNL de pe Facebook, dar și ai paginii de Facebook a lui Ionel Dancă, șeful cancelariei de la Palatul Victoria, scrie romania.europalibera.org. Etis Design ar fi cheltuit cel puțin 25.000 de lei, în ultimele luni, pe postări ale PNL din București, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Prahova, Vaslui sau Buzău. 

Venituri de 135.559 lei pe 2019

Radu Nicolescu a declarat venituri pe anul precedent de 135.559 lei, provenite din trei salarii - la Senat, la Camera Deputaților și la Ministerul Comunicațiilor, precum și dividende de peste 8.000 lei de la firma care a sponsorizat campania prezidențială, potrivit sursei citate. Este și proprietarul a două apartamente în București și al unei case de vacanță în Prahova, dar și a patru terenuri, dintre care trei în București și unul în Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel