După Iohannis, și Crin Antonescu se pregătește să se pensioneze. Câți bani ar putea solicita fostul lider PNL

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Fostul lider PNL și președinte interimar al României, Crin Antonescu, ar urma să se pensioneze.

Deși nu a mai lucrat de 8 ani, Crin Antonescu, fost lider al Partidului Național Liberal și președinte interimar al României, se pregătește să iasă la pensie, potrivit Realitatea Plus.

Ultima oară când Crin Antonescu a primit salariu a fost în 2016, când își încheia mandatul de senator al României și anunța că se retrage definitiv din politică.

Informația reiese din declarația de avere a soției fostului președinte PNL, Adina Vălean, care este de asemenea și europarlamentar român încă din 2007. În ultimul an, aceasta a primit o indemnizație de peste 281 de mii de euro.

Contactat de Realitatea Plus, Crin Antonescu nu a venit cu un răspuns clar.

Soții Adina Vălean și Crin Antonescu dețin împreună un apartament în București, două case și trei terenuri în județul Prahova. Ei dețin, de asemenea, peste 300.000 de euro în bancă și 90.000 de euro în titluri de stat.

Crin Antonescu va împlini vârsta de 65 de ani, vârsta legală de pensionare, în septembrie 2024. Fostul președinte interimar al României ar putea solicita o pensie specială maximă, de 12.000 de lei pe lună.

Reamintim că și președintele Klaus Iohannis a început demersurile legale pentru a depune dosarul de pensionare, potrivit unei informări de la Administrația Prezidențială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel