După ce i-a adus pe Donnarumma şi Ramos, PSG a pus ochii şi pe Pogba

Șeicii de la PSG explorează posibilitatea de a cumpăra pachete minoritare și la un club din Premier League. Tottenham, United și Liverpool, printre potențialele ținte
Șeicii de la PSG explorează posibilitatea de a cumpăra pachete minoritare și la un club din Premier League. Tottenham, United și Liverpool, printre potențialele ținte

Paris Saint-Germain este interesată de serviciile lui Paul Pogba.

PSG și-a arătat interesul față de transferul mijlocașului lui Manchester United, Paul Pogba, care a intrat în ultimul an de contract, conform skysports.com. Reprezentanții lui Pogba sunt în discuții pentru a continua pe Old Trafford, dar campionul mondial vrea să își evalueze toate opțiunile.

Pogba a intrat în ultimul an de contract cu Manchester United, iar discuțiile cu reprezentanții săi sunt în curs de desfășurare pentru o nouă înțelegere.

Nu a existat niciun contact între Manchester United și PSG și nicio ofertă oficială, dar Pogba vrea să își evalueze toate opțiunile înainte de a se decide asupra a ceea ce va fi probabil ultimul mare contract din cariera sa.

Agentul lui Pogba, Mino Raiola, a sugerat în decembrie că mijlocașul este "nefericit" la United și "are nevoie de o schimbare de peisaj", îndemnându-l să părăsească clubul în actuala perioadă de transferuri din vară.

Luna trecută, în timp ce se afla cu Franța la Euro 2020, Pogba a declarat că nu a primit "nici o propunere concretă" din partea lui United.

Deși și-a demonstrat talentul și potențialul său uriaș, Pogba s-a trezit lăsat pe dinafară în sezonul 2018-19, sub conducerea lui Jose Mourinho, și a avut o perioadă modestă în ultimele două sezoane, în timp ce numele său a fost frecvent legat de o posibilă mutare de la club.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani poate semna un acord precontractual cu un club străin în ianuarie, în cazul în care va alege să nu-și prelungească șederea pe Old Trafford.

PSG a fost ocupată în această perioadă de transferuri, semnând cu eroul Italiei la Euro 2020, Gianluigi Donnarumma, cu Sergio Ramos și Achraf Hakimi.

Clubul parizian a pierdut titlul în Ligue 1 în sezonul trecut, terminând pe locul al doilea, după Lille, și a fost învins de Manchester City, în semifinalele Ligii Campionilor, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel