După "bomba" lui Gorghiu, un lider PNL declară: Aţi tras câteva cartuşe în aer, nu mai rataţi altele

Atacurile teroriste par să influențeze discursul politic al liderilor PNL. După ce copreședinta partidului, Alina Gorghiu, a declarat că la Primăria Capitalei trebuie pusă o bombă, un alt lider PNL vorbește despre cartușe trase în aer. 

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a declarat vineri că PNL Bucureşti a făcut greşeli în ultimii ani şi a susţinut că actualul primar general interimar, Răzvan Sava, trebuie să-şi "poarte crucea" şase luni în fruntea Primăriei Capitalei.

"Aţi tras câteva cartuşe în aer, nu mai rataţi altele pentru că de ceea ce faceţi dumneavoastră depindem cu toţii"

"Stimaţi colegi din Capitală de ceea ce faceţi dumneavoastră depinde România. Să nu uităm că Bucureştiul generează 25% din PIB-ul României, încă 15% în judeţul Ilfov şi o astfel de maşinărie bine administrată potenţează dezvoltarea României. O astfel de structură mamut prost administrată ne trage înapoi, asta este miza dumneavoastră. Părerea mea este că aţi făcut multe greşeli în aceşti ani. Eu mi-aş fi dorit să-l văd pe primarul general al Capitalei aici undeva în stânga, în dreapta. Eu nu-l cunosc, (...) poate dumneavoastră îl ştiţi foarte bine, dar este o miză majoră actualul primar general interimar să-şi poarte crucea şase luni la Primăria Generală a Capitalei, nu este o glumă asta. Aţi tras câteva cartuşe în aer, nu mai rataţi altele pentru că de ceea ce faceţi dumneavoastră depindem cu toţii", a spus Ilie Bolojan, la Consiliul Naţional al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel