EXCLUSIV  Românii, după FENTĂ, marea greșeală a clasei politice. Dungaciu: Vina AICI E! De ce au intrat în bătălia asta?

Sociologul Dan Dungaciu atrage atenția asupra incapacității clasei politice, politiceni care acuză societatea că merge după fentă, fără a vedea problema de fond. 

”Atenția, diferența între societate și politicieni este că politicienii au o responsabilitate și sunt plătiți ca să gestioneze niște lucruri, nu societate. Dacă e vorba să plătească cineva pentru niște greșeli, nu suntem la fel de vinovați, nici eșecurile noastre nu sunt la fel imputabile. Faptul că cineva a mers după fentă, cine a făcut fenta aia? Dacă clasa politică românească, dispozitivul ăsta guvernamental, care știa că lucrurile sunt bune, dacă știau că e bine și că se duc după fentă și că unii aveau acest interes să-i facă să se ducă după fentă, ei de au mai intrat în bătălia acesta? De ce n-au construit un sistem în care oamenii să meargă după fenta lor? Vina aici e! Dacă nu ești capabil. Problema e de fond. Dacă vedem că un proiect e un, dar tu, ca politician, nu poți să convingi că e bun, iertați-mă, în momentul ăla e o problemă de incapacitate de viziune politică, care e reală, nu e o problemă dacă societatea e matură sau nu. Noi spunem că societate e de vină că a mers după fentă. Există gestionari în țara asta, oameni care trebuie să vorbească.” a spus sociologul Dan Dungaciu, în cadrul interviului acordat DCNews. 

Vezi mai mult mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel