Dunca respinge alianța cu PMP: Nici măcar o recomandare a premierului nu ar ajuta

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, transmite public celor de la PMP că nu vor fi primiți în alianță și nici nu vor primi un post de vicepreședinte al CJ.

„Mă bucur că dreapta se aliază acum în ceasul al 12-le-a împotriva PSD-Pro România. Totuși pentru ca negocierile să nu bată pasul pe loc doresc să punctez câteva aspecte ce țin de județul Caraș Severin. Negocierile se fac acolo unde PNL +USR - Plus nu pot constitui majoritate. La CJ ne e nevoie de alianță, întrucât PNL are 16 consilieri din 30. Presiunea domnului Popovici de a obține un post de vicepreședinte nu își are rostul deoarece acest lucru nu se va întâmpla niciodată cât eu sunt ales președinte. Cunoaștem simpatia acestuia față de stânga lui Mocioalca și Hurduzeu dar odată cu alegerea mea la județ a început si schimbarea în esență a acestei administrații și implicit a județului Caraș Severin. A accepta acest lucru și eventual coordonarea serviciului de asistență socială tot de către acesta ar însemna că poporul a ieșit la vot degeaba”, scrie pe Facebook Romeo Dunca.

„Nici măcar o eventuală recomandare chiar a primului ministru nu ar ajuta la nimic. Așadar recomand conducerii județene a PMP să nu piardă timpul cu solicitări nerealizabile”, a transmis Dunca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel