Dunca (PSD Braşov): Să-şi dea demisia preşedintele CJ pentru că pune în pericol realizarea proiectului aeroportului

SIGLĂ PSD
SIGLĂ PSD

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a cerut demisia din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea (PNL), pe motiv că acesta 'pune în pericol realizarea proiectului aeroportului', prin nerealizarea exproprierilor necesare efectuării lucrărilor hidrotehnice din zona aeroportului.

'Să-şi dea demisia Adrian Veştea, pentru că pune în pericol realizarea acestui proiect pe care îl aşteptăm cu toţii şi unde am depus cu toţii efort de la trecere prin Parlament a terenului către CJ ca să realizăm acest proiect pentru care ne-a fost acordată încrederea de către braşoveni. Ne dăm seama că nici măcar lucrurile esenţiale, elementare nu a reuşit să le facă', a afirmat Dunca.

În privinţa terenurilor pe care ar fi trebuit să se realizeze lucrările hidrotehnice de pe Bârsa, în zona aeroportului, Dunca susţine că Veştea ar fi trebuit 'să exproprieze acei proprietari, după care, printr-o Hotărâre de Guvern, terenul revenea în proprietatea Ministerului Apelor şi Pădurilor, apoi acesta avea baza şi temeiul legal pentru a investi în acest proiect, după care preda Consiliului Judeţean'.

Studiu de fezabilitate făcut de CJ pe teren privat

'Îi mai atrag atenţia domnului Veştea asupra unui fapt. Există un studiu de fezabilitate făcut de CJ pe teren privat. Nu am cunoştinţă cum s-a realizat acest studiu. Pe banii publici s-a făcut studiul de fezabilitate pe terenul altcuiva. Ieri a omis să prezinte că nu şi-a îndeplinit atribuţiile de preşedinte, de manager al acestui proiect. Din câte îmi dau seama, preşedintele Veştea blochează cu ştiinţă acest proiect, proiect al braşovenilor, pentru care Guvernul PSD a alocat în acest an 23 de milioane de lei. Pune, în momentul de faţă, în pericol realizarea proiectului. Tocmai de aceea, îi cer să demisioneze din funcţia de preşedinte al CJ, pentru că nu este capabil să realizeze acest proiect, un proiect de suflet al braşovenilor', a mai afirmat Dunca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel