Dunărea Brăila, eşec cu Siofoc KC, în EHF European League

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a pierdut duminică în deplasare, returul cu Siofoc KC, din grupa D a EHF European League.

Siofok KC - Dunărea Brăila s-a încheiat duminică cu 31-24 (17-14), în cel de al patrulea meci al româncelor în grupa D, a EHF European League. Cele două echipe se întâlniseră pe 23 ianuarie la Brăila, maghiarele câștigând și atunci cu 27-25.

Dunărea a jucat bine în prima repriză, având chiar avantaj pe tabelă în prima parte a meciului. După pauză, româncele au egalat, 17-17, însă de la 21-19 au avut o perioadă de câteva minute de cădere inexplicabilă, în care au primit șase goluri consecutive, fără să marcheze vreunul, avansul luat de Siofok fiind apoi imposibil de remontat.

Brăilencele sunt pe locul doi în clasamentul grupei, cu trei puncte, după o victorie, un egal și două înfrângeri, dar Krasnodar și Fleury Lorient au doar două meciuri jucate. Siofok ocupă prima poziție, cu șapte puncte. Pentru Dunărea Brăila urmează deplasarea la Fleury Lorient, pe 14 februarie, echipă pe care au învins-o pe teren propriu, în primul meci al grupei, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel