Dumitru Pelican: Merg la DNA. Depun plângere împotriva ministrului Violeta Alexandru

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Dumitru Pelican, actual director executiv al Agenției Naționale pentru Ocuparea forței de Muncă, a spus că va merge la DNA pentru a depune plângere împotriva ministrului Violeta Alexandru.

Într-o intervenție la România TV, Dumitru Pelican a explicat de ce are de gând să meargă la DNA. El a primit înştiinţare că este detaşat la Giurgiu. Decizia vine la doar câteva zile după ce fostul senator a criticat-o dur pe Violeta Alexandru, minstrul Muncii.

”În urmă cu câteva zile, mi-am permis să demontez mai multe afirmații ale doamnei Violeta Alexandru. (...) Mi-a trimis amenințări prin președintele instituției la care lucrez. I-am zis că nu mă sperie. Chiar dacă este ministru, instituțiile sunt ale statului. (...) I-am cerut public lui Ludovic Orban să o demită pe Violeta Alexandru. (...) Am primit un ordin din partea președintelui Agenției Naționale pentru Ocuparea forței de Muncă conform căruia sunt detașat la Giurgiu. Așa... din senin! L-am sunat și i-am zis că este laș și că execută niște ordine din partea doamnei ministru. (...) O să merg la DNA să depun o plângere împotriva ministrului Violeta Alexandru pentru exercitarea funcției politice prin abuz! Voi cere și daune. Aici am ajuns în 2020!”, a zis Dumitru Pelican.

”Am mai invitat-o pe doamna ministru la o dezbatere la televizor. Să vadă și lumea că nu cunoaște nimic din ministerul pe care îl conduce. (...) Este răzbunare politică ce mi s-a întâmplat! Habar n-are pe ce lume trăiește”, a mai spus Dumitru Pelican.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel