Dumitru Iliescu, fost șef SPP, culisele întâlnirii cu Viorel Hrebenciuc

Fostul șef al SPP din dosarul lui Viorel Hrebenciuc face primele declarații despre întâlnirea cu greul PSD. 

"Eu m-am întâlnit cu domnul Hrebenciuc, dar nu ştiu dacă pe 13 august. Dar nu mi-a cerut aşa ceva mie. El este naşul meu, m-am văzut de multe ori cu el. Nici eu nu i-am cerut nimic. L-am căutat eu şi l-am rugat să mă ajute să o angajez pe fiica mea. El a zis că o să încerce să mă ajute. Nu mi-a spus să-i dau de la DNA informaţii", a declarat generalul Dumitru Iliescu, într-un interviu la B1 TV.

"Nu cunosc niciun angajat al DNA"

Fostul șef al SPP a adăugat că "Dacă e vreun angajat DNA implicat, cu siguranţă se va afla, pentru că ei sunt monitorizaţi. Nu cunosc niciun angajat al DNA şi nici nu am o persoană care să ţină cu vreun angajat al DNA. La o singură persoană m-am dus să-i sesizez nişte fapte, la Secţia militară, în urmă cu 4-5 ani. Nu s-a pus problema niciodată să se facă un schimb de servicii între mine şi domnul Hrebenciuc". 

Dumitru Iliescu a precizat că a fost sunat, luni dimineață, de la DNA pentru a fi chemat la audieri,  însă le-a spus procurorilor că nu este în țară și revine sâmbătă. I-a fost adus la cunoștință că este suspect. 

Procurori DNA au făcut, luni, percheziţii la locuinţa fostului şef al SPP Dumitru Iliescu şi la alte adrese din Capitală, în dosarul în care Viorel Hrebenciuc este urmărit penal pentru fapte de corupţie, una dintre acuzaţii fiind că ar fi apelat la Dumitru Iliescu să afle dacă este interceptat de DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel