DUMITRU DRAGOMIR este PREŞEDINTELE LPF. LIGA I, lovitură de teatru


Curtea de Apel a admis contestaţia lui Adrian Mititelu şi a confirmat faptul că alegerile efectuate la Liga Profesionistă de Fotbal au fost nestatutare. Prin urmare, deciziile de până acum ale conducerii LPF sunt nule.

DUMITRU DRAGOMIR, fostul președinte al LPF, s-a ferit să spună în ce măsură Gino Iorgulescu va ramâne sau nu președinte al forului fotbalistic.

"Tribunalul a dat o decizie irevocabilă, prin urmare orice decizie s-a luat până acum este nulă de drept. Toate deciziile sunt nule sau trebuie întărite de semnatura mea. Iar eu nu vreau să semnez", a declarat DUMITRU DRAGOMIR la Dolce Sport.

Citește și: Bombă la LPF: CAB nu îl recunoaște pe Iorgulescu președinte

Întrebat dacă se va întoarce la Ligă, Dumitru Dragomir a spus: "O să mă întorc să fac Adunarea Generală, că așa e legal. Adunarea Generală trebuie să stabilească viitorul președinte. Asa ar trebui să se întâmple".

DUMITRU DRAGOMIR confirmă informaţia, publicată de FANATIK. "Orice ştampilă s-a pus la Ligă pînă acum nu are nicio valoare. Se vor reface alegerile. Nici vînzarea drepturilor TV nu poate fi făcută decît cu semnătura mea. Toate deciziile luate de ei nu pot fi oficializate. Am înţeles că Gîlcă e un om serios, muncitor. Trebuie să avem încredere în el. Dacă am vorbi înainte să vedem ce face, am greşi. El trebuie să ştie să pună în valoare jucătorii", a declarat DUMITRU DRAGOMIR la Dolce Sport.

Citește și: RCS&RDS provoacă panică printre microbiști

Cu toate acestea, oficialii LPF nu au prezentat nicio reacţie oficială, deoarece pe data de 4 iunie este programat un nou termen la cererea LPF adresată Tribunalului Bucureşti, prin care solicită, din nou, înscrierea mandatului lui Gino Iorgulescu. "Au mai formulat o cerere tocmai pentru că Mititelu a intrat în faliment şi nu mai poate formula o cerere de intervenţie, aşa cum s-a întîmplat la prima încercare, admisă de Curtea de Apel Bucureşti!", au dezvăluit pentru FANATIK surse apropiate oficialilor LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel