Dumitru Dragomir, după ce a fost condamnat: Să-mi ia viața dacă vrea

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, reacționează după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Universității Craiova. 

"Este o aberație să calculezi prejudiciul pe baza clauzelor de reziliere. Tot fotbalul românesc, toți fotbaliștii din ultimii 10 ani, nu fac atâția bani. Tot ce are Federația, toate stadioanele și terenurile, nu valorează atât de mult. Nu pot să înțeleg! De unde să plătesc eu atâția bani!? Să-mi ia viața dacă vrea. Eu am doar două case, să le ia și gata! Nici dacă lua Cupa Campionilor de două ori consecutiv nu valora atât.

Dacă dăm tot peste cineva ca doamna judecător nu mai avem ce face, ne ducem la pușcărie, ne iau tot. Asta e justiția română!", a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal Mircea Sandu și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir au fost condamnați, luni, de Tribunalul București, la câte 3 ani închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii ilegale a Universității Craiova.

Potrivit deciziei tribunalului, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost obligați și la plata a câte 80.000 lei amendă penală, precum și 2 ani interzicerea unor drepturi civile.

Decizia nu este definitivă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel