Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre valoarea pensiilor pe care le încasează

Dumitru Dragpmir: Da, am trei pensii
Dumitru Dragpmir: Da, am trei pensii

Dumitru Dragomir, candidat pentru Consiliul General al Municipiului București, a declarat la B1 Tv că merită să primescă banii pe care îi încasează și a dezvăluit că a avut un salariu de 15.000 de euro la Ligă. Dumitru Dragomir încasează de la stat trei pensii în valoare de 206, 400 de lei.

"Eu pe unde am fost am făcut câte ceva. Eu am concurat pentru Primăria Capitalei și am ieșit pe locul 3, cu Băsescu și cu Geoană. Eu, da, am trei pensii. Pentru că le merit. Am contribuit, aveam 15.000 de euro pe lună salariu, plăteam 6000 de euro la stat, la Ligă. Am fost 2 legislaturi la Parlamentare, dintre care vicepreședinte de Comisie Parlamentară. Sunt singurul din istoria acestei țări din opoziție care am făcut singur o lege organică, am drept de autor asupra ei. Cine se compară cu mine dintre toți consilierii aștia care sunt propuși?

Pe unde am fost am făcut stadioane, am promovat tineri, am făcut sediul Ligii, cel mai frumos din lume, nu din acestă țară. Eu am finanțat și n-am luat de la clubburi bani. Eu m-am zbătut și am făcut rost de bani și am făcut această clădire", a spus Dragomir. 

Ce avere are Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomie a avut o vilă pe care a vândut-o în 2020 și pentru care a încasat 3,9 milioane de euro. În declarația de avere, acesta a mai trecut și ceasuri și bijuterii de 100.000 de euro. În prezent mai deține o vilă de 500 de mp și două apartamente, de 210 și 240 de mp. Totuși în conturi, acesta are doar 218.000 de lei și 210.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel