Dumitru Dragomir, anunț șoc ce privește Liga I

Dumitru Dragomir a comentat situaţia echipelor Rapid şi Universitea Cluj, care nu au primit licenţa pentru sezonul următor. În acest context, președintele LPF a anunțat că următoarea  ediţie a Ligii I va avea un număr mai mic de echipe deoarece în afară de formaţiile care nu au primit licenţă mai sunt altele, în special nou-promovatele, care au probleme financiare şi nu vor putea să îşi desfăşoare activitatea.

"Din câte am auzit eu prin federaţie nu se mai poate face nimic. Nu ştiu dacă Liga I rămâne cu 16, cred că va fi mică de tot. În afară de cele care n-au primit licenţa avem semnale că sunt multe care nu pot să îşi desfăşoare activitatea. Mai ales cele care promovează în Liga I. Legat de câte echipe vor fi în Liga I, ne va pune în faţa unui fapt împlinit comisia de licenţiere a federaţiei. Noi, Liga, nu avem nicio soluţie să contracarăm. În nici un fel. Şi după părerea mea nici federaţia, dar s-ar putea să greşesc", a spus Dragomir.

 Din punct de vedere regulamentar, FRF nu poate renunţa din sezonul viitor la licenţierea echipelor care nu participă în cupele europene, dar Dumitru Dragomir susţine că a mai văzut "lucruri făcute pe picior şi transformate în regulamente"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel