Dumitru Costin şi Marius Stan vor contesta decizia Comitetului Executiv al FRF

Dumitru Costin
Dumitru Costin

Dumitru Costin, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN),  a declarat, luni, că va contesta în instanţă, împreună cu preşedintele grupării Oţelul Galaţi decizia Comitetului Executiv, conform căreia FC Timişoara şi Gloria Bistriţa vor continua în Liga I.

Potrivit lui Costin, preşedintele grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a prezentat membrilor Comitetului Executiv opinia a 14 reprezentanţi din prima ligă care doreau să se ţină cont de manualul de licenţiere.

"Eu am votat împotriva menţinerii în prima ligă a echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, pentru că trebuie respectate aceleaşi principii şi aceleaşi reguli pentru toată lumea. Deşi Marius Stan a prezentat opinia a 14 cluburi din Liga I care doreau să se ţină cont în continuare de manualul de licenţiere, s-a pus în mişcare maşinăria de vot, ceea ce a condus la acest abuz. În conformitate cu statutul Federaţiei Române de Fotbal, am decis împreună cu domnul Marius Stan să contestăm în instanţă această hotărâre. Avem acest drept pe care îl vom exercita", a declarat Costin, pentru Mediafax.

Citeşte şi:

Lovitură de teatru: TAS va decide dacă FC Timişoara şi Gloria Bistriţa vor rămâne în Liga I

"Azi s-a votat în Comitetul Executiv ca FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor să joace în sezonul viitor în Liga I. Dumitru Dragomir (n.r. - preşedintele LPF) a propus la rubrica diverse să se voteze pentru ca în următorii trei ani să nu se mai ţină cont de manualul de licenţiere şi pentru rămânerea în Liga I a echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa. S-a aprobat, cu 9 voturi pentru, 2 abţineri şi 2 împotrivă. Eu şi domnul Marius Stan (n.r. - preşedintele clubului Oţelul Galaţi) am fost împotrivă", a declarat Dumitru Costin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel