EXCLUSIV  Dumitru Coarnă, pozitiv la COVID-19. "Tuse seacă, un pic de temperatură, stare de ameţeală". Cum s-a infectat

Dumitru Coarna, infectat cu coronavirus
Dumitru Coarna, infectat cu coronavirus

Dumitru Coarnă, deputat PSD, a confirmat pentru DC NEWS că este infectat cu coronavirus şi că se află în izolare la domiciliu. 

"Sunt arestat la domiciliu, metaforic vorbind. A avut soţia o problemă de sănătate, am dus-o la spital, au testat-o, m-au testat şi pe mine, testele au ieşit pozitive, suntem amândoi acasă", a declarat Dumitru Coarnă pentru DC NEWS. 

Simptome uşoare, carantină până pe 12 februarie

Întrebat dacă bănuieşte de unde s-ar fi putut infecta, Dumitru Coarnă a spus că e greu de aflat. "E transmitere comunitară, cred. Am avut nişte vecini în izolare, pe care îi ajutam cu medicamente şi ce le mai trebuia. Cumnaţii la fel, au fost izolaţi, i-am ajutat şi pe ei cu alimente, medicamente, de toate. Am avut la serviciu 4 sau 5 colegi care au fost în izolare. E greu să spun de unde! 

La mine e o formă uşoară de boală. Am transpirat, am avut un pic de temperatură, o tuse seacă, dar a trecut după două zile. Am avut aşa o stare de mahmureală, ameţeală, de slăbire. Dar am gust, miros, nu am dureri musculare, nu am probleme de respiraţie. Testarea a fost sâmbăta trecută, dar primele simptome de miercuri, joi. Voi sta până pe 12 februarie acasă, apoi vom face iarăşi test. 

Nu am apucat să ne vaccinăm până acum. S-au făcut liste la Parlament, dar nu am fost încă programaţi", a mai spus deputatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel