Dumitru Buzatu, despre Ilie Bolojan: „Mă abțin din răsputeri să fac niște comentarii”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Șeful PSD Vaslui a dat declarații despre Planul Național de Dezvoltare Locale II.

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus că membrii Partidului Național liberal se cred „campionii atragerii de bani europeni”, când, de fapt, toate unitățile administrative au atras cât de multe fonduri au putut, în această perioadă.

„Cu toată dragostea pe care o aveți față de Ilie Bolojan, mă abțin din răsputeri să fac niște comentarii. Cred că sigur ar deranja pe foarte multă lume. Domnul Bolojan, după părerea mea, se gândește la clientela avidă a PNL-ului de dorește să transfere toate sumele astea către nu știu care proiecte ale campionilor atragerii de bani europeni. Nu sunt niciun fel de campioni ai atragerii. Toate unitățile administrative, la nivel de județe, primării și celelalte au atras fonduri europene într-o măsură cât de mare s-a putut în această perioadă, iar zona rurală a fost dezvoltată... să amintesc că în România există o zonă rurală extinsă. Sunt acolo oameni care trăiesc, cărora trebuie să ne adresăm, cărora trebuie să le creăm condițiile unui trai civilizat, dacă dorim ca localitățile acestea să nu se depopuleze de tot”, a spus Dumitru Buzatu, pentru Digi24. 

PNDL II finanțează dezvoltarea vasluiană

Președintele filialei Vaslui a PSD a spus și că, în acest moment, PNDL II a jută la dezvoltarea propriului său județ.

„Iată, eu vă spun că, prin PNDL II, în județul Vaslui, sunt în lucru 200 de kilometri de drum asfaltat, nu mai vorbesc despre multe alte obiective, printre care și vreo 130 de școli care sunt finanțate prin acesta”, a adăugat Buzatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel