Duicu e lăudăros, la Ponta nu e autogară - Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea nu crede că șeful Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, a fost în biroul premierului Ponta pentru a negocia o numire în centrala Ministerului Afacerilor Interne, apreciind că social-democratul este "lăudăros".

"La Victor Ponta nu se intră ca la autogară. (...) Mi s-a părut un om lăudăros (Duicu-n.r.), sunt absolut convins că n-a fost Duicu la premier în birou, cu Ponea, cu Tobă, astea sunt povești, nu există așa ceva! La Victor Ponta în birou nu se poartă astfel de discuții. (...) La Ponta vine șeful Poliției, ministrul de Interne, vin eu, miniștrii, secretari de stat, oameni care au legătură cu guvernarea și care vin la premier să discute despre anumite sarcini pe care le-au primit, despre activitatea pe care o desfășoară, despre pregătiri de ședințe de guvern. Vin și președinți de consilii dacă au o problemă serioasă", a spus Dragnea, luni seară, la TVR, citat de Agerpres.

Dragnea crede că Ponta a procedat bine când nu s-a dezis de baronii cu dosare, ci i-a sprijinit moral.

"A fost o declarație a unui lider de partid căruia îi pasă de fiecare membru din partidul pe care îl conduce și care l-a ales să îl conducă. Nu mi s-a părut ceva deplasat, în sensul că este alături de acel om până în momentul în care justiția va spune vinovat sau nevinovat", a afirmat Dragnea.

Întrebat în acest context cum comentează declarațiile subsecretarului de stat american Victoria Nuland, care vorbea despre pericolul corupției în Europa Centrală și de Est, Dragnea a replicat: "Nu cred că se referea doamna Nuland la domnul Adrian Duicu de la Mehedinți".

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, rămâne în arest preventiv după ce Curtea de Apel București i-a respins luni cererea de înlocuire a acestei măsuri cu cea a controlului judiciar.

Decizia CAB nu este definitivă și poate fi contestată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel