Dueluri stelare în Liga Campionilor. Vezi semifinalele LC și EL

Champions League semifinale
Champions League semifinale

Vineri au avut loc tragerile la sorți pentru semifinalele Ligii Campionilor și Ligii Europa. Cele două competiții programează confruntări de vis, care vor decide echipele ce se vor lupta pentru cele două trofee europene.

[caption id="attachment_305036" align="alignleft" width="299"] foto: gsp.ro[/caption]

În Europa League, cele patru semifinaliste sunt: Fenerbahce, Benfica, Basel şi Chelsea. Cele două semifinale sunt: Fenerbahce - Benfica și Basel - Chelsea, câștigătoarea celei de-a doua semifinală fiind considerată și gazda finalei Europa League, care se va juca la Amsterdam, pe arena Ajax-ului. Benfica și Chelsea vor juca returul pe arenele proprii.

Spania - Germania în Liga Campionilor

În Champions League, cea mai importantă competiție dedicată echipelor de club, Spania și Germania și-au împărțit cele patru locuri din careul de ași. Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Barcelona și Real Madrid luptă în acest an pentru a cuceri titlul de campioană a Europei.

Cele două semifinale sunt: Bayern Munchen - Barcelona și Borussia Dortmund - Real Madrid. Echipele din Spania vor disputa returul pe teren propriu. Semifinalele se vor disputa pe 23/24 aprilie - 30 aprilie/1 mai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel