Duckadam face un anunț bombă: Steaua se va desființa

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a făcut un anunț cutremurător pentru campioana României și pentru fanii acesteia.

Oficialul roș-albaștrilor susține că, dacă Gigi Becali nu va ajunge la un acord cu Armata în urma scandalului emblemei izbucnit la sfârșitul anului trecut, Steaua se va desființa.

"În cazul în care nu se va rezolva, în cel mai scurt timp, această problemă, și să se rezolve pe termen lung, nu pe un an, doi, că după un an, iar vin și te dau afară, cum am pățit-o de două ori până acum, pe niște ani rezonabili, cinci, zece, Steaua, în cinci ani de zile, va fi istorie! Se va desființa!", a declarat Helmuth Duckadam la Digisport, conform gsp.ro.

[citeste si]

Fostul mare portar a precizat că principala problemă a echipei în momentul de față este reprezentată de lipsa unei baze stabile de antrenament: "Eu am fost azi la Buftea. Din șosea, de la Buftea, până la terenuri, am făcut jumătate de oră. Nu din București până la Buftea. Groaznic! Acești băieți merită toate aprecierile. Ajung acolo cu mașinile personale, autocarul nu poate intra acolo. Mai este o problemă. Astăzi faci antrenament în Mogoșoaia, sâmbătă în Buftea, apoi în Domnești. Dacă vine echipa națională de fete a Sloveniei, te dau afară de pe terenul 1, te mută pe terenul 2".

Helmuth Duckadam le-a transmis un mesaj și fanilor roș-albaștri.

"Suporterii, dacă doreau să facă ceva, trebuiau să facă presiune pe Armată, pentru a se rezolva aceasta problemă și să revenim în Ghencea", a mai spus Helmuth Dukadam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel