Duckadam, cadou pentru Tusk după discursul de la Ateneu

Discursul în care Donald Tusk i-a pomenit numele l-a impresionat pe Helmuth Duckadam, marele portar al Stelei care a intrat în istorie pentru meciul de senzaţie de la Sevilla. 

După ce Donald Tusk l-a menţionat în discursul său de la Ateneul Român, Helmuth Duckadam, impresionat de acest gest, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: "Stiam ca performanta Stelei din finala de la Sevilla contra Barcelonei va ramane in memoria iubitorilor de fotbal. Dar, nu am visat vreodata, ca la un eveniment de asemenea importanta pentru Romania, precum preluarea presedintiei Consiliului UE, sa fie mentionat numele meu. Sunt mandru ca Presedintele Consiliului European, dl. Donald Tusk, si-a adus aminte de cea mai mare performanta a fotbalului romanesc."

Totodată, marele portar al Stelei a acceptat provocarea Telekom Sport şi a decis să-i ofere un cadou simbolic lui Donald Tusk. Sursa citată precizează că Duckadam i-a oferit acestuia o pereche de mănuşi cu autograf şi două sticle de pălincă făcută chiar de preşedintele de imagine al FCSB.

Vezi şi: Tactica lui Donald Tusk la ceremonia de inaugurare a președinției

Microbuz implicat într-un accident. Plan roşu de intervenţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel