Ducesa Camilla vorbește despre căsătoria cu Prințul Charles: Uneori nu este ușor

Sursa foto Facebook The Royal Family
Sursa foto Facebook The Royal Family

Ducesa de Cornwall, Camilla, a vorbit recent despre cum ea și prințul Charles își echilibrează viața de cuplu și îndatoririle regale. Iată ce a spus ea.

După marile sărbători ale Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a care au avut loc la începutul acestei luni, Camilla, ducesa de Cornwall, va sărbători în curând 75 de ani de naștere.

Ducesa de Cornwall va împlini 75 de ani pe 17 iulie. În cinstea zilei ei de naștere, Camilla a fost prezentată recent într-un interviu special acordat de British Vogue potrivit Republic Word, în timpul căruia a vorbit despre viața ei de căsătorie cu Prințul Charles.

Prințul Charles și ducesa de Cornwall

Relația lui Charles cu Camilla a fost în centrul atenției încă de când s-au cunoscut pentru prima dată pe când ambii erau căsătoriți cu diferite persoane. Cuplul este acum căsătorit de aproape 17 ani. Vorbind despre relația lor, Camilla a povestit recent despre modul în care ea și Prințul Charles și-au echilibrat viața de cuplu și îndatoririle regale. 

Camilla a dezvăluit că uneori nu este ușor să mențină echilibrul, dar au avut grijă să încerce să se întâlnească în fiecare zi și a adăugat că, în ciuda programului încarcat și a diverselor îndatoriri cei doi fac tot posibilul să găsească timpul necesar pentru a bea o ceașcă de ceai și a discuta fiecare despre cum au petrecut ziua.

”Uneori nu este ușor, dar încercăm întotdeauna să avem un moment al zilei când ne întâlnim. Uneori este ca și cum trec nave în noapte, dar mereu ne așezăm împreună și luăm o ceașcă de ceai și discutăm despre zi. Uneori stăm în diferite colțuri ale încăperii și citim cărți împreună. Este foarte relaxant. Nu trebuie să discutăm. Doar stăm împreună", a adăugat ducesa de Cornwall.

 

 

Cronologia relației prințului Charles și ducesei Camila

Prințul Charles și ducesa Camilla s-au întâlnit la un meci de polo în 1970 și au rămas prieteni ani de zile. Între timp Prințul Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana și la rândul ei, Camilla își făcea planuri de căsătorie cu  Andrew Parker-Bowles.

Ani mai târziu, Andrew și Camilla și-au anulat nunta în 1995, în timp ce Prințul Charles și Prințesa Diana au divorțat și ei în 1996. Abia în anul 2005, Prințul Charles și Camila s-au căsătorit. 

Prințul Charles și soția sa Camilla vor apărea într-un serial britanic

Prințul de Wales și ducesa de Cornwall vor fi invitații unui episod din serialul EastEnders pentru a marca Jubileul de platină al reginei. Charles și Camilla se vor alătura locuitorilor din Albert Square pentru o petrecere de stradă organizată în onoarea celor 70 de ani ai monarhului pe tron. 

Ei au filmat scenele în martie, când au vizitat platoul Elstree al serialului și s-au întâlnit cu membrii distribuției.

Episodul urmează să fie difuzat pe BBC One pe 2 iunie. Telespectatorii și fanii serialului l-au văzut deja pe personajul Mick Carter, interpretat de Danny Dyer, hotărât să organizeze o petrecere jubiliară pentru locuitorii cartierului, iar mai târziu fiind tachinat că vor fi prezenți niște invitați foarte speciali.

Este pentru prima dată când cei doi apar în serial

În episodul jubiliar, petrecăreții vor fi șocați când apar membrii familiei regale. Charles și Camilla vor fi întâmpinați de Mick și Linda Carter, interpretată de Kellie Bright, care le vor prezenta invitaților speciali locuitorii din Walford. Vorbind despre întâlnirea cu membrii cuplului regal, Bright a afirmat că cei doi au fost ”camarazi pe cinste”.

"M-am gândit doar, 'wow, nu au făcut niciodată aşa ceva până acum”. Nu ştiau cu adevărat la ce să se aştepte, vreau să spun că trebuie să fi fost chinuitor pentru ei şi complet ieşit din normă. Așa că sper doar că le-a plăcut la fel de mult ca și nouă", a spus Bright.   

Producătorul executiv Chris Clenshaw a spus că membrii serialului au fost ”cu adevărat onorați” să-i aibă pe Charles și Camilla în ”unul dintre cele mai speciale episoade ale EastEnders”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel