Dublarea salariilor bugetarilor. Olguța Vasilescu: O să fiu foarte clară

Creșterile salariale ale bugetarilor, cu 56% în medie, sunt exact cum scrie în programul de guvernare, pe următorii 4 ani, susține ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

"Ca să fiu foarte clară, deși aveam senzația că s-a înțeles și că e logic: creșterile salariale ale bugetarilor, cu 56% în medie, sunt exact cum scrie în programul de guvernare, pe următorii 4 ani. Nu vom avea situații în care salariile sub 4.000 lei, care se dublează, pe medie, să depășească salariile care sunt acum în plată la 7.000. Sunt praguri clar delimitate de la o clasă la alta.

De altfel, observ că rugămintea ca anexa cu salariile din Armată și Ordine publică să nu fie dată presei până nu devine finală ca urmare a negocierilor a rămas doar deziderat și a "scăpat" în presă.

De acolo, oricine poate vedea cum se calculează salariile până în 2021. Cu precizarea că anexa nu e finală, până nu avem acordul final cu sindicatele și nu se aproba în Parlament. P.S. Cine are neclarități poate citi programul de guvernare", a transmis Lia Olguța Vasilescu pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel