Dubai, destinația de vara pentru copii - Modhesh World

Bucură-te de o vară cu experiențe nemaipomenite, de pe 20 iunie până pe 12 august, la Dubai World Trade Centre.

Modhesh, mascota etern zâmbitoare a Dubaiului, a revenit în acțiune și va distra și în această vară copiii și familiile cu lumea ei proaspătă, interactivă și plină de imaginație. În acest an, Mhodesh World, una dintre cele mai populare destinații de educație prin distracție din regiune, revine cu mult mai multe lucruri de făcut, cu o întreagă gamă de activități, ce vor permite fiecărui vizitator să se simtă relaxat, bucuros, curios și, cel mai important, fericit!

Pentru 54 de zile incredibile, de pe 20 iunie până pe 12 august, a optsprezecea ediție a Modhesh World va oferi familiilor și celor mici, de toate vârstele și din toate culturile, posibilitatea de a se bucura de o experiență imersivă în cele șase săli din Dubai World Trade Centre. Atracțiile noi, palpitante și populare, inclusiv un Food Park nemaiîntâlnit, și zone dedicate răspândite pe o suprafață de 23000 de metri pătrați vor trimite oaspeții într-o călătorie fără cusur, plină de distracție și aventură.

În această vară, Modhesh își propune să interacționeze cu fiecare oaspete, la nivel personal. Sub sloganul „My Modhesh. My World", experiența va include ateliere de educație prin entertainment și seminarii de fericire și inovație, pentru copii și adulți deopotrivă.

Vizitatorii Modhesh World, activitate care este organizată de Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE), o agenție a Departamentului de Turism, Marketing și Comerț (Dubai Tourism), se pot bucura de promoții valoroase, prețurile biletelor începând de la 20 AED. Intrarea este liberă pentru copiii sub 2 ani.

Biletele sunt disponibile la intrare, iar ușile sunt deschise de la 10 la 22, de sâmbătă până miercuri, de la 10 până la miezul nopții în zilele de joi și de la 12 prânz până la 1 noaptea vinerea. În timpul Ramadanului, Modhesh World va fi deschis de la 19.30 la 1 noaptea, iar zilele Eid pot fi sărbătorite la Modhesh World de la 10 dimineața până la miezul nopții. 

Despre Departamentul de Comerțși Turism din Dubai (Dubai Tourism)

În viziunea poziționării Dubaiului pe primele poziții ale turismului internațional, atât ca destinație de vacanță, cât și ca hub comercial, misiunea Dubai Tourism este ca publicul global să aibă constant Dubai în vedere, deopotrivă pentru a atrage turiștii și investițiile în emirat.

Dubai Tourism este principala autoritate de planificare, supraveghere, dezvoltare și marketing a sectorului turistic din Dubai. Promovează sectorul comercial al Emiratului și este responsabil de licențierea și clasificarea tuturor serviciilor turistice, inclusiv cele hoteliere, operatorii de tururi și agențiile de turism. Printre mărcile și departamentele din portofoliul Dubai Tourism se numără Dubai Business Events, Dubai Calendar și Dubai Festivals and Retail Establishment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel