Drumul succesului, de la o mică întreprindere la un producător competitiv pe piața mobilei din Romania

Societatea comercială Mobila SA a reușit să construiască, în inima Bărăganului, una dintre cele mai moderne și performante fabrici din S-E României.

Totul a pornit de la preluarea Întreprinderii Județene de Prestări Servicii și de Producție Industrială Ialomița, la începutul anilor 90. Astăzi, compania românească are deja o tradiție de peste 29 de ani și este un exemplu de succes în industrie, prin proiectele de investiții care au condus permanent la diversificarea produselor obținute și la îmbunătățirea liniei de fabricație. SC Mobila SA a reușit să cucerească un segment dintr-o piață extrem de concurențială, mereu expusă la schimbare, și să facă față concurenței, la nivel european.

În anul 2018, compania a înregistrat o creștere de aproximativ 20%, față de anul anterior, menținând trendul ascendent și în 2019. Mobila SA este o societate pe acțiuni privatizată în anul 1994, a cărei evoluție a fost marcată de-a lungul timpului de câteva momente definitorii pentru dezvoltare. La preluarea companiei, în anul 2002, MOBILA SA avea doar 35 de angajați, iar în viitorul apropiat ar putea ajunge la 250, adică la de sapte ori mai mulți salariați. Compania a trecut prin numeroase faze de experimentare, cu diverse tipuri de producție, începând de la mobilierul din PAL la comandă, uși, ferestre, scări, mobilier din lemn triplu stratificat, până la mobilier tapițat și scaune. Astăzi, compania produce mobilier în serie pentru marile lanțuri de hypermarket-uri și pentru mediul online, având deja o prezență stabilă în România precum și în Polonia, Ungaria și Bulgaria, prin comenzi online. Camelia Malama, președintele Consiliului de administrație al societății comerciale, vorbește despre strategia de dezvoltare a companiei și soluțiile de finanțare alese pentru realizarea acesteia.

Citeşte mai multe pe DC BUSINESS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel