Dramă pentru Juve. Mafia pariurilor îl decapitează pe Conte

antonio-conte
antonio-conte

Scandalul meciurilor trucate din Italia face victime. Cea mai grea sancţiune a fost dată chiar împotriva antrenorului campioanei Juventus, Antonio Conte. Instanţa a decis să îl suspende pe Conte pentru 10 luni, din cauza meciurilor pe care le-ar fi trucat pe vremea când era antrenor la Siena.

Tehnicianul "Bătrânei Doamne" a fost suspendat timp de 10 luni, pentru implicarea în partidele trucate din Italia. În acelaşi proces, Leonardo Bonucci şi Simone Pepe au fost achitaţi, anunţă goal.com. Contea a fost găsit vinovat pentru că a tăinuit informaţii despre mafia pariurilor din Cizmă. Concret, antrenorul a ştiut de aranjamentele de la partidele din sezonul 2010-2011, pe când ocupa banca tehnică a formaţiei Siena. Este vorba despre două partide din Serie B, pe care formaţia antrenată de Conte le-a disputat împotriva lui Albinoleffe şi Novara. Tehnicianul de 43 de ani a încercat să ajungă la o înţelegere cu procurorul Stefano Palazzi, astfel încât să fie suspendat doar trei luni, dar aranjamentul a fost respins de către Comisia de Disciplină. Astfel, Conte va reveni pe banca lui Juventus abia la finalul sezonului care stă să înceapă.

Cazul lui Antonio Conte s-a complicat după ultimele înfăţişări, antrenorul fiind anchetat pentru două capete de acuzare: că a ştiut de aranjamentele din fotbalul italian, pe vremea când se afla pe banca Sienei, dar nu a denunţat pe nimeni şi pentru perioada petrecută ca tehnician al celor de la Bari, echipă care este investigată şi ea în scandalul meciurilor aranjate la pariuri, "Scommessopoli".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel