Dramă pentru finul lui Geoană: Divorțează din motive politice

Supărat că tatăl său, candidat PSD la Primăria comunei Feldru, din Bistrița-Năsăud, a pierdut alegerile locale, un fin al lui Mircea Geoană a înaintat divorț, după cinci ani de căsnicie, deoarece soția sa și familia acesteia l-au votat pe candidatul PDL.

Primarul în exerciţiu al comunei Feldru, Ştefan Sângeorzan a făcut mai multe mărturisiri, miercuri seară, la stadionul Gloria Bistriţa, după ce echipa Pro Someş Feldru, pe care a susţinut-o în timpul mandatului, a pierdut cu 2-3 finala Cupei României, faza judeţeană, în faţa echipei Viitorul Lechinţa, potrivit Mediafax.

"Nu credeam niciodată, după 12 ani la Primărie, că se pot băga atâtea zeci de miliarde într-o comună doar pentru a dărâma un om şi a duce o comună în opoziţie, dar a fost ambiţia lui Ioan Oltean (secretarul general al PDL - n.r.). Ştiind că nu mai are nimic de câştigat în Bistriţa-Năsăud, a avut o miză pentru doi primari, cel din Feldru, adică subsemnatul, şi cel din Şanţ, comune în care Mircea Geoană a câştigat împotriva lui Traian Băsescu (la alegerile prezidenţiale -n.r.)", a declarat Ştefan Sângeorzan.

Acesta a spus că liderul PDL Bistriţa-Năsăud a încercat să îl "cumpere" înainte de începerea campaniei electorale, propunându-i să candideze pentru PDL, iar în noaptea alegerilor, casa i-a fost atacată cu pietre de vreo 300 de oameni, aflați sub influența alcoolului.

Cu doi socri bolnavi în casă, dar și cu soția suferindă, Sângerozan a declarat că nu mai vrea să îşi expună familia la astfel de întâmplări. "Nu meritam în noaptea alegerilor un astfel de tratament. Vreau să plec din comuna Feldru, acolo unde sunt moşii şi strămoşii mei. Nu ştiu unde să mă duc fiindcă nu am nicio garsonieră în altă parte, nici eu, nici copiii mei", a afirmat Sângeorzan, apreciind că bătălia pe care a pierdut-o a creat o dramă și în familia fiului său, Ștefan Sângeorzan Jr., al cărui naş este Mircea Geoană.

"A votat împotriva mea chiar şi o noră şi familia ei, de a doua zi, feciorul meu a înaintat acţiune de divorţ, după cinci ani de căsătorie. Deci se întâmplă drame. Mi-e greu să vorbesc în faţa dumneavoastră despre aceste lucruri, dar sunt reale şi mă afectează foarte mult", a declarat el.

Aflat primul pe lista de consilieri ai USL, Ştefan Sângeorzan a spus că nu  va accepta această funcție, însă se va pregăti pentru campania din toamnă.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile făcute de Ştefan Sângeorzan, însă luni, în cadrul unei conferințe de presă i-a felicitat pe locuitorii din Feldru pentru că l-au ”sancționat” cu votul lor pe cel care le-a fost primar.

Mircea Geoană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel