Drama Olgăi Verbițchi, MAREA câștigătoare de la X Factor 2016

Olga Verbițchi, în vârstă de numai 15 ani, este MAREA CÂȘTIGĂTOARE a sezonului 6 de la X Factor. Copila a făcut parte din echipa lui Carla's Dreams și cu ajutorul voturilor publicului a câștigat premiul de 100.000 de euro, bani de care Olga avea foarte mare nevoie.

Olga Verbițchi este orignară din Chișinău, Republica Moldova. De fiecare dată când urca pe scena X Factor, Olga era cu gândul numai la sora ei, Ilinca, în vârstă de 12 ani, care suferă de o invadilitate de gradul I.

„S-a intamplat să se îmbolnăvească din cauza unei supradoze de medicamente pe care i-au prescris-o doctorii când avea doar trei luni. De 12 ani nu vorbește, nu înțelege, nu se mișcă. Avem grijă de ea ca de un nou-născut, care nu mai crește, nu se mai dezvoltă. De multe ori încerc să îi vorbesc, dar nu mă înțelege, nici nu mă privește. Eu știu, însă, că ea mă ascultă și încearcă să mă înțeleagă. Eu cred și sper că este bucuroasă pentru mine în suflet și se mândrește cu mine așa cum mă mândresc și eu cu ea. Ma gândesc că dacă nu era bolnavă, era la fel de talentată", a mărturisit Olga, cu lacrimi în ochi, la X Factor.

Totodată, și Olga are probleme de sănătate, pe care daca nu le va trata urgent, ar putea avea urmări grave. Pitica, așa cum a fost alintată în show-ul X Factor, are noduli pe corzile vocale, ceea ce i-ar putea afecta cariera, dacă nu va reuşi să remedieze problemele.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel